Wie is Mirjan

Ik zal mijzelf even voorstellen


Mijn naam is Mirjan Haarman en ben al jaren een enthousiast masseur.


In 1993 na het behalen van mijn sportmasseur diploma ben ik aan de slag gegaan als verzorgster bij de plaatselijke voetbalvereniging.  Na 7 jaar bij de voetbal actief te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt om te gaan masseren bij Sauna Swoll waar ik 16 jaar met veel plezier heb gewerkt en enorm veel massage ervaring en mensenkennis heb opgedaan. 

Vanaf 2011 ben ik gestart met een eigen praktijk. 


Opleidingen

In de 3 jarige HBO opleiding Integrale massagetherapie van opleidingsinstituut Sonnevelt heb ik geleerd gebruik te maken van de 5 elementenleer uit de Chinese Geneeskunde dit in combinatie met de westerse zienswijze op het lichaam. Het uitgangspunt hierin is lichaam en geest weer in balans brengen als er een disbalans is ontstaan.


Door de opleiding Medische Basiskennis weet ik waar mijn grens qua behandelen ligt en wanneer ik door moet verwijzen. Dit is uiteraard altijd een advies.


In 2022 ben ik gestart met de opleiding voor NLP Coach en deze heb ik 2023 afgerond.  

NLP vond ik een mooie toevoeging als aanvulling op het fysieke werk. 

Wat NLP inhoudt kunt u lezen onder het kopje NLP.


De opleiding  van integrale massagetherapie in combinatie met mijn NLP opleiding en de vele nascholingen die ik heb gevolgd, maakt dat u in mij een bevlogen massagetherapeut vindt die met beide benen op de grond staat. Mijn doel is ervoor te zorgen, u als cliĆ«nt, met diverse massage- en NLP technieken en mijn ervaring uw lichaam weer dermate in balans te brengen dat u zich fitter, stabieler en energieker voelt.