Wie is Mirjan

Ik zal me even voorstellen


Mijn naam is Mirjan Haarman en ben al jaren een enthousiast masseur.


In 1993 na het behalen van mijn sportmasseur diploma ben ik aan de slag gegaan als verzorgster bij de plaatselijke voetbalvereniging.  Na 7 jaar bij de voetbal actief te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt om te gaan masseren bij sauna Swoll waar ik 16 jaar met veel plezier heb gewerkt en enorm veel massage=ervaring en mensenkennis heb opgedaan. 


Vaak merkte ik dat wanneer mensen niet lekker in hun vel zitten ze ook vaak lichamelijke klachten hebben en andersom dat als men ziek is dit geestelijk ook veel met hen doet.  Lichaam en geest uit balans geeft op den duur klachten. Hier moest ik iets mee vond ik...


In de 3 jarige HBO opleiding Integrale massagetherapie van opleidingsinstituut Sonnevelt heb ik geleerd gebruik te maken van de 5 elementenleer uit de Chinese Geneeskunde dit in combinatie met de westerse zienswijze op het lichaam.


Inmiddels ben ik vanaf 2011 actief in mijn eigen praktijk aan huis.  


De opleiding  van integrale massagetherapie in combinatie met mijn achtergrond als sportmasseur, en vele nascholingen maakt dat u in mij een bevlogen massagetherapeut vindt die met beide benen op de grond staat en als doel heeft ervoor te zorgen met diverse massagetechnieken en ervaring uw lichaam weer dermate in balans te brengen dat u zich beter, stabieler en energieker voelt.